Кариери

Графичен елемент - Ball Shape in Space

Follow us

Evolving together. Digitally.

Това важи не само за нашите партньори, но и за всички хора в екипа на CreateX. При нас може да откриеш много разнообразни проекти, добра организация на работния процес, услужливи колеги и добри приятели.

Ако ти се работи “нещо в digital” разгледай отворените ни позиции и прецени в коя от тях се припознаваш. Кандидатствай и ще се свържем с теб за интервю. Нямаме търпение да се запознаем!

CreateX е Agile

Работим по Agile методология с много елементи на Scrum, но пречупени през призмата на управление на процесите в дигитална агенция. Всичко се планира и изпълнява в срок, за всяка задача си има отговорно лице. Не вярваме в споделената отговорност, затова сме опитали да я изчистим от начина ни на работа.

Работа от вкъщи/офис

Може да работиш и от вкъщи, може и от офиса, важното е всичко планирано да се изпълнява, тасковете ти да са изрядно водени и да не възпрепятстваш работния процес. Вярваме, че човек не бива да бъде ограничаван от място и време, за да е максимално креативен, но и това влиза в някаква норма.

Диамантен партньор на СофтУни

От началото на 2022 CreateX е диамантен партньор на СофтУни, което дава редица възможности пред всеки един от членовете на организацията. Може да се възползваш от различни курсове, семинари и специални събития. А ако имаш амбиции да преподаваш, и това може да ти се случи, стига да се докажеш.

Инвестиция в бъдеще

Вярваме, че мястото в CreateX е не просто работно. То е инвестиция, която правиш за себе си, за твоето бъдеще. При нас ще научиш много, ще имаш достъп до много познати лица от сферата, курсове и нови технологии. Насърчаваме новите и нестандартните подходи, защото така всички растем. Дигитално.

Приятна атмосфера

Всеки човек в CreateX е на своето място, защото е показал, че може да му се доверим и можем заедно да градим дигитално бъдеще за нашите партньори,а и за нас самите. Бъди сигурен, че ще откриеш само свежи личности, добри специалисти и страхотни характери при нас. Правим и страхотни партита и тиймбилдинги.

Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Отворени позиции

В момента няма отворени позиции

Описание

Изисквания:

Описание

Изисквания:

Описание

Изисквания:

Описание

Изисквания:

ЛОКАЦИЯ: VELIKO TARNOVO / SOFIA / REMOTE

ОТДЕЛ: WEB DEVELOPMENT

Описание

Изисквания:

Кандидатствай

за позиция в CreateX

Графичен елемент - Свържете се с нас
-->
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us

Contact us

Follow us