Общи условия

Тези Общи условия (това „Споразумение”, „Условия”) е между Криейт Екс ООД („нас”, „Система”, „Платформа” или „CreateX “) и потребителя („Вас”, „потребител“ или „клиент“), който използва нашите услуги „Услуги“. Предоставяме ви достъп до нашата система, която ви помага да създавате уеб сайтове, да управлявате тяхното съдържание и персонализиране, тъй както и хостинг услуги и домейни. По-долу са изброени условията за използване на нашата система. Те са необходими, за да се поддържа добра практика и за защита на двете страни.

1. Създаване на акаунт

За да влезете в системата, трябва да предоставите име, имейл и парола и да приемете условията, изброени по-долу, Декларацията за поверителност и нашето допълнение за обработка на данни. Ще ви бъде предоставен уникален URL адрес за всеки уебсайт, който създавате. Единствено Ваша е отговорността е да се грижите и да поддържате сигурността на профила и паролата си. Ако предоставената от вас информация е невярна, неправилна или в нарушение с нашите условия, можем да блокираме или закрием профила Ви. Имейлът, използван за регистрацията на акаунта, се счита за администратор на профила и ние ще приемаме молби, отнасящи се за акаунта, само от него. Вие изцяло носите отговорност за активността в профила си, за поддръжката и поверителността на данните за достъп до този профил.

Трябва незабавно да ни уведомите, ако знаете или имате основание да подозирате, че Вашият акаунт или парола са били откраднати, присвоени или компрометирани по друг начин, както и в случай на действително или подозрително неразрешено използване на Вашия акаунт.

2. Вашето съдържание

2.1. Вие носите отговорност за всяко съдържание, което е във вашия уеб сайт, като например изображения, видео, аудио файлове, дизайнерски елементи, лога, шрифтове, текстове и др. Ние не носим отговорност за съдържанието ви. Също така не носим отговорност за съдържанието, което е било загубено в последствие използването на CreateX. Ваше задължение е да пазите и редовно да архивирате съдържанието си. Ние не следим, какво съдържание е било използвано в даден уебсайт и не носим отговорност за нарушаване на правилата и условията, но имаме право да изтрием такова вредно съдържание или дори да затворим акаунт, при наличие на такова.

2.2. Вие притежавате цялата интелектуална собственост, свързана с вашия акаунт, като изображения, видео иаудио файлове, дизайнерски елементи, лога, шрифтове, текстове и всякакви други материали и файлове, създадени от вас и съществуващи на вашия уеб сайт. С настоящото Вие предоставяте на CreateX неизключителните, безвъзмездни, неизменни, взаимозаменяеми права върху съдържанието на уебсайта Ви, за да Ви предоставим услугите на CreateX.

2.3. Можем да изберем да подчертаем или да включим уебсайта Ви в нашия уебсайт за маркетингови или промоционални цели. Вие ни предоставяте постоянно, безвъзмездно, неизключително право и лиценз за използване на всяка версия на Вашите сайтове или на която и да е част от Вашите Сайтове, включително, без ограничение, имена, търговски марки, марки на услуги или логотипи на Вашите Сайтове, за ограничена цел на маркетинговата и промоционалната дейност на CreateX. Например можем да включим Вашите сайтове в нашата страница с дизайни, в разделите Клиенти на нашите сайтове или в профилите ни в социалните мрежи . Вие се отказвате от всякакви искове срещу нас, свързани с всякакви морални права, артистични права или други подобни права в световен мащаб, които може да имате във или върху Вашите сайтове или имена, търговски марки, марки на услуги или лога на Вашите сайтове и всяко право на инспекция или одобрение при всяко такова използване. Можете да се откажете от участието си като се свържете с нас на адрес support@CreateXpro.com. Този раздел не засяга каквито и да е права, които можете да притежавате съгласно приложимите закони за защита на данните.

3. Вашите задължения

Вие удостоверявате и гарантирате, че сте навършили 16 години. Хората под 16-годишна възраст няма право да използват нашите услуги.

3.1. Да не предоставяте информацията за вход в профила си в CreateX на трети лица.

3.2. Да ни предоставяте актуална, точна и валидна лична информация по всяко време.

3.3. Вие притежавате правата върху каченото от вас съдържание в уебсайта си, включително изображения, видеоклипове, аудиофайлове, дизайнерски елементи, лога, шрифтове, текстове и всичко, което имате право да използвате.

3.4. Съдържанието на материалите, което използвате, не може да бъде прилагано с незаконно или за злоупотреба.

3.5. Трябва да ни уведомите незабавно, ако установите неразрешено използване на профила Ви.

3.6. Съдържанието ви не трябва да бъде нелегално, незаконно, заплашващо, злоупотребяващо, тормозно, измъчвано, вулгарно или нецензурно по никакъв начин, да не нарушава законните права на никого.

3.7. Не можете да изпращате нежелани съобщения (SPAM) или всяка неетична реклама от такъв вид, която се счита за “спам” или вредна по някакъв начин

3.8. Не трябва да качвате вируси, червеи, троянски коне или друг зловреден код, файлове или програми, които могат да прекъснат, унищожат или ограничат функциите и услугите на CreateX.

3.9. Не можете да качвате съдържание, което съдържа измама.

3.10. Не можете да се опитвате да проникнете, да прекъсвате или да заличавате функциите и стабилността на CreateX или да се опитвате да използвате системата по какъвто и да е начин.

3.11. Не можете да използвате системата, за да създадете измамни уеб сайтове и промоции с подвеждащо съдържание, което може да навреди или да измами посетителите.

3.12. Не можете да използвате CreateX за разпространение, съхраняване или ,по какъвто и да е начин, използване на Системата за порнографско съдържание или съдържание с услуги за възрастни.

3.13. Вие декларирате и гарантирате, че вашето използване на услугите не противоречи на закона, включително, без ограничение са приложими върху контроли за износ или внос, наредби и санкции.

3.14. Вие не можете по никакъв начин да се опитате да навредите на репутацията на CreateX и техните партньори, като публикувате вредни коментари, невярна и подвеждаща информация за продукта или каквото и да е умишлено увреждане на репутацията на CreateX.

3.15. Вие приемате и се съгласявате, че ако по някаква причина се установите виновни за нарушаване на някое от тези правила и задължения, това може да доведе до незабавно затваряня на вашия акаунт без възстановяване на сумата за вече заплатените услуги. Може да ви бъде забранено да имате повече акаунти в системата в бъдеще.

4. Услуги на трети страни

Услугите ни са интегрирани с различни услуги на трети страни (“Услуги на трети страни”) за конкретни цели, с които можете да взаимодействате докато използвате CreateX. Пример за такива услуги е Процесорът на плащанията, използван за събиране на плащанията за вашите абонаменти. Тези Услуги на трети страни могат да имат свои собствени условия и правила и използвайки ги, вие ще се ръководи от тези условия и правила. Ние не контролираме услугите на трети страни и ние не носим отговорност за услугите на трети страни или за всякакви транзакции, които можете да сключите с тях или за тяхната дейност. Вашата сигурност при използване на услугите на трети страни е Ваша отговорност. Вие също се съгласявате, че по всяко време и по свое усмотрение и без предизвестие, ние можем да преустановим, да забраним достъп до или да премахнем Услугите на трети страни. Ние не носим отговорност за каквото и да било такова прекратяване, деактивиране или премахване, включително, без да се ограничава до загуба на печалба, приходи, данни, репутация или други нематериални загуби, които може да претърпите в резултат на това (освен, когато това е забранено от приложимото законодателство).

5. Потребителско съдържание

Сайтовете, създадени чрез CreateX, могат да съдържат потребителско съдържание, което е в нарушение на разрешените хорми за използване на платформата (“3.Вашите задължения”). Ние не подкрепяме или не поддържаме такова съдържание. Ние не сме издател и не носим отговорност за съдържанието на Потребителя, качено, публикувано или предоставени по друг начин чрез Услугите от Вас или други потребители. Вие сте отговорни за предприемането на предпазни мерки, за да се предпазите, както и вашия компютър или мрежа, от потребителско съдържание, достъпно чрез услугите. Всяко такова съдържание, открито или докладвано на нас, ще бъде премахнато като нарушение на разрешеното използване на услугите.

6. Какво предлагаме и нашите права

CreateX предоставя платформа за изграждане на уебсайтове, шаблони (теми), хостинг на уебсайтове от трети страни и регистрация на домейни от трета компания. Изображенията, използвани за създаването на шаблоните на темите, се публикуват под Creative Commons CC0 (https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/deed.en). CreateX няма права за изображения, използвани за създаването на темите.

Ние имаме право да променяме части или всички услуги и функционалности във всеки един момент, да премахваме или спираме частично или всичките услуги и функционалности, имаме право да преустановим и прекратим достъпа на вашата сметка частично или до всички услуги и да променяме допустимите критерии за използване на услугите.

HTTPS сертификатите се издават на всеки правилно свързан домейн към уебсайт на CreateX. Нямате опция за деактивиране на сертификатите HTTPS, те се задават автоматично във всички нови домейни, свързани с CreateX.

7. Пробен период

CreateX предоставя 14-дневен пробен период за всички новосъздадени уебсайтове и можете да използвате услугите съгласно споразумението за периода от тези 14 дни. След завършване на тези 14 дни уебсайтът ще стане неактивен (изтекъл), докато Потребителят се абонира за платените услуги на CreateX. Пробен период е разрешен за вас, Потребителя, за да можете да тествате и създавате уеб сайт, който да ви харесва, преди да извършите платен абонамент. CreateX има право да прекрати или да отмени пробния абонаментпо всяко време поради някакви причини. Можем да изтрием съдържанието на всеки пробен или изтекъл уебсайт без предизвестие. Ние по никакъв начин не носим отговорност за всяко изтрито съдържание от уеб сайт, изграден на платформата на CreateX.

8. Такси за обслужване

Таксите за обслужване се прилагат при подписване на платените услуги на CreateX, които могат да бъдат месечни или годишни.

Всички такси са в BGN и включват ДДС.

Плащането за съответната такса е преди абонаментния ви период съгласно Договора.

Можете да надстроите или понижите абонаментния си план по всяко време. При надстройване ще бъдете таксувани за разликата между двата плана за абонамент за допълнителните услуги. Възстановяванията при понижение на абонамента се прилагат само за годишните абонаменти, до 14 дни след извършването на абонамента. НЕ се възстановяват суми за месечни понижения. При понижаването на годишния абонамент, изчислената сума ще ви бъде възстановена според действителните такси за обслужване на двете абонаментни услуги. Понижаването може да доведе до загуба на информация и услуги поради разликата между плановете.

Възстановявания на суми се допускат само за годишни абонаменти и до 14 дни след извършването на абонамента. Ако молбата за възстановяване на сумата изхожда от Потребителя, ще бъде върната цялата сума, която е платил. Сумата за възстановяване може да бъде предмет на такси за прехвърляне, които ще бъдат за сметка на Потребителя и ще бъдат прехвърлени на картата, използвана за плащане на първоначалните такси за абонамент. Възстановяванията НЕ са приложими за “Комбо сделки” или “Ексклузивни сделки” (поръчков дизайн и разработка).

Ако потребителският домейн е предплатен заедно с годишен абонамент и Клиентът анулира услугите си в 14-дневния период за възстановяване, пълната сума на домейна ще бъде приспадната от възстановената сума.

В края на срока на договора услугите ще бъдат автоматично подновявани за същия период от време, докато АВТОМАТИЧНОТО УДЪЛЖАВАНЕ НА СРОКА не бъде анулирано от потребителя. Анулирането трябва да бъде извършено през системата и най-малко 24 часа преди края на периода на договора. За да отмените услугите си или автоматичното подновяване, моля, направете това, като отидете в Табло за управление -> Таксуване (Dashboard -> Billing) и изберете желаната опция там.

Ако купувате абонаментни услуги от CreateX, Вие се съгласявате CreateX и трети страни да използват и съхраняват информацията за вашата кредитна / дебитна карта. Вие ни разрешавате да ви таксуваме за всички услуги на CreateX, които можете да закупите, и всички приложими такси, свързани с услугите за плащане. Ще ни възстановите всички разходи по събирането и лихвите за просрочени плащания. Ако изтече платежната карта или не ни предоставите нова платежна карта, нито откажете абонамента си, Вие ни разрешавате да продължавате да ви таксуваме и вие ще останете отговорни за всички несъбрани такси.

Вие носите отговорност за справедливото използване на уебсайта си и можете да бъдете таксувани за необичайно използване на сървър или трафик на нашите неограничени абонаментни планове. Ще бъдете таксувани за ресурсите, използвани от уебсайта Ви.

9. Анулиране на услугата

Неспазването на условията на CreateX или неизплащането на дължимите такси дават право на CreateX да анулира или прекрати услугите и уебсайта Ви. Можете да отмените услугите си по всяко време, без опровержение от наша страна. Ние по никакъв начин не носим отговорност за щети и загуби, причинени от анулиране на услуги.

10. Прекратяване

Ние си запазваме правото да променим, временно прекратим или прекратим или непродължим, ограничим или деактивираме използването или достъпа до части или всички Услуги или тяхната функционалност по всяко време по свое усмотрение и без предизвестие.

Можете да прекратите услугите си по всяко време без причина според процедурите за анулиране.

Ако условията на Споразумението се поставят под съмнение, това може да доведе до наказания или незабавно прекратяване на услугите без възстановяване на средства по какъвто и да е начин.

При прекратяване CreateX има право да изтрие всички файлове, данни или информация, свързани със спряния акаунт.

11. Гаранция и отказ

CreateX трябва да полага разумни усилия в съответствие с преобладаващите индустриални стандарти, за да поддържа Услугите по начин, който свежда до минимум грешките и прекъсванията в Услугите и изпълнява Услугите по внедряване по професионален и работен начин. Услугите могат да бъдат временно недостъпни за планирана поддръжка или за непланирана спешна поддръжка, както от CreateX, така и от трета страна доставчици или поради други причини извън разумния контрол на CreateX, но CreateX ще полага необходимите усилия, за да предостави предварително писмено уведомление или чрез електронна поща за всякакво прекъсване на услугата. Въпреки това CREATEX НЕ ГАРАНТИРА, ЧЕ УСЛУГИТЕ ЩЕ БЪДАТ НЕПРЕКЪСНАТИ ИЛИ БЕЗ ГРЕШКИ; НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПОЛУЧЕНИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА УСЛУГИТЕ. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИЛИ ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО ОГРАНИЧЕНИ ГАРАНЦИИ ЗА ПРОДАВАЕМОСТ И ПРИГОДНОСТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНА ЦЕЛ И НЕЗАБАВНО, С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО РАЗЛИЧНИ УСЛОВИЯ В ТОЗИ РАЗДЕЛ УСЛУГИТЕ И УСЛУГИТЕ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ СЕ ПРЕДОСТАВЯТ.

12. Обезщетение

В най-пълната степен, разрешена от закона, вие се съгласявате да обезщетите и да предпазвате CreateX и неговите афилиайти и неговите и техните директори, служители, агенти от всички щети, загуби, задължения, разходи, претенции, искания, глоби, разходи от всякакъв вид (включително, без ограничение, разумни адвокатски хонорари и разходи), произтичащи от или свързани с: (a) вашето нарушение на настоящото споразумение; б) вашето потребителско съдържание, Вашите сайтове и Вашата електронна търговия; в) всякакви искове от страна на или от страна на вашите крайни потребители; (г) вашето нарушение на който и да е закон или правило или правата или доброто име на трета страна; и д) всякакви претенции на данъчни органи във всяка страна във връзка с Вашите операции по електронна търговия, включително, без ограничение, продажбите ви на отделни потребители (включително продажби на разстояние) и други операции, за които CreateX може да бъде солидарно отговорен. Вашите задължения за обезщетение по този раздел не се прилагат до степента, която е пряко причинена от нарушението на настоящото споразумение, или когато сте потребител на ЕС, доколкото последствията не са разумно предвидими.

13. Ограничаване на отговорността

Вие приемате и приемате, че в максимална степен, позволена от приложимото право, CreateX и нейните дъщерни дружества и нейните и техните директори, длъжностни лица, служители и агенти няма да носят отговорност във връзка с каквито и да е искове, произтичащи от или свързани с Услугите или Споразумение за:

(а) всякакви непреки, специални, случайни, примерен, наказателни или последващи вреди;

(б) загуба на печалби, приходи, данни, репутация или други нематериални загуби;

(в) каквито и да е вреди, свързани с Вашия достъп до, използване или невъзможност за достъп или използване на части, част или целия Ваш Акаунт, Вашите Сайтове или части или всички Услуги, включително, без ограничение, прекъсване на употребата или преустановяване или промяна на аспект на услугите;

(г) всякакви щети, свързани с невъзможност, влошаване, загуба, корупция, кражба, неоторизиран достъп или неразрешено изменение на всяко съдържание, информация или данни, включително, без ограничение, Потребителско съдържание и Вашите електронни търговски данни;

(д) всяко Потребителско съдържание или друго поведение или съдържание на който и да е потребител или трета страна, използващи Услугите, включително, без ограничение, клеветническо, обидно или незаконно поведение или съдържание; или

(е) Услугите на трети страни или сайтовете на трети страни, до които сте осъществили достъп чрез Услугите.

Вие приемате и се съгласявате, че тези ограничения на отговорност са договорени разпределения на риска, представляващи частично възнаграждението за услугите на CreateX, и такива ограничения ще се прилагат дори ако CreateX е уведомена за възможността за такива задължения.

14. Изменения

Промени в Услугата. CreateX може да прави модификации и промени в съществуващите услуги или компоненти и ще положи значителни усилия, за да уведоми всички Клиенти за тези промени. Промените са в сила от датата на промяната. CreateX не носи отговорност за модификации и действия на трети страни.

Могат да настъпят промени в споразумението и таксите.В такъв случай ще бъдете уведомени преди тези промени да бъдат приложени към профила Ви. Ако откажете или не успеете да платите тези такси, ние ще анулираме абонамента ви.

15. Разни

Ако някоя от разпоредбите на настоящото споразумение се окаже неприложима или невалидна, тази разпоредба ще бъде премахната или ограничена до необходимата минимална степен, така че настоящото споразумение да остане в законна сила. Това Споразумение не може да бъде преотстъпвано, прехвърляно или подлицензирано от клиента освен с предварителното писмено съгласие на CreateX.

CreateX може да преодстъпи и прехвърли всички свои права и задължения по настоящото споразумение без съгласие. Това Споразумение е пълното и изключителното изявление за взаимното разбирателство на страните и замества и отменя всички предишни писмени и устни споразумения, съобщения и други разбирания, свързани с предмета на настоящото Споразумение, и че всички откази и изменения трябва да бъдат в писмен вид подписано от двете страни, освен ако в настоящото не е предвидено друго. В резултат на това Споразумение не се създава никаква агенция, партньорство, съвместно предприятие или заетост и клиентът няма никаква власт да обвързва CreateX по никакъв начин.

При всяко действие или придвижване за упражняване на права съгласно настоящото споразумение преобладаващата страна ще има право да събира разходи и адвокатски хонорари. Всички съобщения по настоящото споразумение ще бъдат в писмен вид и ще се считат за надлежно дадени, когато са получени, ако са предадени лично; когато получаването е потвърдено по електронен път, ако бъде изпратено по факс или електронна поща; в деня след нейното изпращане, ако бъде изпратен за следващия ден доставка от останала от предната вечер; и при получаване, ако е изпратено със заверена или препоръчана поща, обратната разписка е заявена. Настоящото споразумение се урежда от българското законодателство, без да се засягат разпоредбите му относно конфликт на закони.

Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us