YouTube реклама

Платформата YouTube позволява да рекламирате пред потребителите на платформата с помощта на видео формат. Видеата могат да бъдат с възможност за пропускане или кратки такива, които следва да бъдат изгледани докрай от потребителите.

Какво е видео реклама в YouTube?

Видео маркетингът набира все по-голяма популярност у нас поради своята успеваемост. Той е вълнуващ и динамичен, като успява да грабне и задържи вниманието на зрителите. Най-доброто внушение чрез този тип формат става в първите няколко секунди от излъчването, в които е препоръчително основното послание да бъде представено.

Предимства на видео рекламата в YouTube

Емотиконка createx Tube views

Голям брой гледания

YouTube позволява посланието Ви да достигне до голям брой зрители на достъпна цена, която е значително по-ниска от традиционните методи за промотиране.
Емотиконка createx Tube target viewers

Точните зрители

За разлика от ТВ рекламата, имате възможност да представите продукта или услугата си само пред хора със сходни за бизнеса Ви интереси.
Емотиконка createx Tube flexability

Гъвкавост

Ретаргетирайте и променяйте аудиториите на база на резултатите. Следете в реално време представянето и планирайте следващия ход от стратегията.

Емотиконка createx Tube atractive format

Атрактивен формат

Дайте воля на въображението си и влезте в съзнанието на своите таргет аудитории чрез точния сюжет, ефекти и музика.

Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Какво включва услугата на CreateX?

Защо да изберете нас?

Свържете се с нас, за да научите повече за цените на услугата. Екипите ни ще съдействат по изготвянето на стратегия с бюджет, отговарящ на Вашите нужди и възможности.

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти с видео реклама в YouTube от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us