SEO одит на сайт

За да осигурим идеално техническо здраве на сайта, трябва да сме напълно наясно с текущото му състояние. SEO специалистите на CreateX знаят как да диагностицират уебсайтове.

Follow us

КАКВО ВКЛЮЧВА ПЪЛНИЯТ SEO ОДИТ НА САЙТА?

Преди да изградим стратегия и да започнем същинската SEO оптимизация в цялата ѝ комплексност, трябва да направим пълен анализ на сайта – от особеностите на CMS-а до потребителското преживяване и качествата на съдържанието.

Ето и през какви проверки ще премине SEO специалистът, на който ще бъде поверен вашият сайт:

Анализи през SEO инструменти -
Ahrefs, Serpstat, Screaming Frog, и други

Ръчна проверка на сайта

Анализ на данните от Google Search Console

Анализ на данните от Google Analytics

Анализ на основните метрики в Google Pagespeed Insights

ЗАЩО ПЪЛНИЯТ SEO ОДИТ Е ВАЖЕН?…

Стремим се да оптимизираме така, че максимално да отговорим както на изискванията на търсещите машини, така и на потребителските нужди. И като резултат – да се генерира реална печалба за бизнеса. За да постигнем всичко това, трябва да познаваме в детайли не само правилата за SEO, а и индивидуалните особености на сайта.

Пълният одит ни гарантира, че сме открили всички слаби и силни страни на вашия най-важен дигитален ресурс. След този подробен анализ знаем кои са грешките и проблемите, които трябва да отстраним, но и къде имаме добра основа за реализация на заложените от бизнеса цели.

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ОДИТА НА САЙТА?

SEO Стратегия

Планираме стъпка по стъпка пътя за постигане на SEO целите в стратегия, която се базира на:

On-Page и On-Site Оптимизация

Осигуряваме отлично техническо състояние и цялата необходима информация за търсещите машини, за да разберат и оценят максимално високо съдържанието във вашия уебсайт чрез:

Контент стратегия и SEO копирайтинг

Знаем, че “Content is King”, и създаваме съдържание, което да е достойно за титлата. За целта: високо съдържанието във вашия уебсайт чрез:

Линк билдинг

Осигуряваме „авторитет” на сайта в очите на Google посредством off-page оптимизация. Качественият линк билдинг носи:

SEO поддръжка

Няма оптимизация завинаги, тъй като бизнесът се развива, потребителските нужди и пътека се променят и алгоритмите на търсещите машини се усъвършенстват ежедневно. За да са трайни SEO резултатите, осигуряваме:

Conversion Rate анализи и оптимизации

Колкото и впечатляващи да са показателите за органичен трафик и позиции по ключови думи, най-важно е постигането на конкретните бизнес цели, дефинирани като микро и макро конверсии. Като ваш истински дигитален партньор, ние следим внимателно метриките и реагираме своевременно, за да подобрим:

Често задавани въпроси

Задължително е да се направи такъв при стартиране на работа по оптимизация и след това периодично веднъж в годината, както и след значителни промени в сайта (миграции, цялостен редизайн и т.н.)

Не, необходимо е да се анализират елементи от сайта, които не са достъпни за ръчна проверка.

В зависимост от големината на уебсайта и сложността му, както и нишата, в която е позициониран, пълният одит може да отнеме между 12 и 20 часа.

За да получите подробна информация, възползвайте се от формата ни за контакти и отправете вашето запитване. Ще получите отговор във възможно най-кратък срок.

ЗАЩО SEO УСЛУГИ ОТ CREATEX?

Колкото и впечатляващи да са показателите за органичен трафик и позиции по ключови думи, най-важно е постигането на конкретните бизнес цели, дефинирани като микро и макро конверсии. Като ваш истински дигитален партньор, предоставящ SEO услуги в крак с най-новите тенденции в оптимизацията за търсещи машини, ние следим внимателно метриките и реагираме своевременно, за да подобрим:

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти със SEO оптимизацията от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us

Contact us

Follow us