SEO одит на сайт

За да осигурим идеално техническо здраве на сайта, трябва да сме напълно наясно с текущото му състояние. SEO специалистите на CreateX знаят как да диагностицират уеб сайтове.

КАКВО ВКЛЮЧВА ПЪЛНИЯТ SEO ОДИТ НА САЙТА?

Преди да изградим стратегия и да започнем същинската SEO оптимизация в цялата ѝ комплексност, трябва да направим пълен анализ на сайта – от особеностите на CMS-а до потребителското преживяване и качествата на съдържанието.

Ето и през какви проверки ще премине SEO специалистът, на който ще бъде поверен вашият сайт:

seo tools icon

Анализи през SEO инструменти -
Ahrefs, Serpstat, Screaming Frog, и други

manual checkup icon

Ръчна проверка на сайта

google search console icon

Анализ на данните от Google Search Console

google analytics icon

Анализ на данните от Google Analytics

google icon

Анализ на основните метрики в Google Pagespeed Insights

ЗАЩО ПЪЛНИЯТ SEO ОДИТ Е ВАЖЕН?…

Стремим се да оптимизираме така, че максимално да отговорим както на изискванията на търсещите машини, така и на потребителските нужди. И като резултат – да се генерира реална печалба за бизнеса. За да постигнем всичко това, трябва да познаваме в детайли не само правилата за SEO, а и индивидуалните особености на сайта.

Пълният одит ни гарантира, че сме открили всички слаби и силни страни на вашия най-важен дигитален ресурс. След този подробен анализ знаем кои са грешките и проблемите, които трябва да отстраним, но и къде имаме добра основа за реализация на заложените от бизнеса цели.

КАКВО СЛЕДВА СЛЕД ОДИТА НА САЙТА?

Планираме стъпка по стъпка пътя за постигане на SEO целите в стратегия, която се базира на:

seo strategy banner createx
on page and on site banner createx

On-Page и On-Site Оптимизация

Осигуряваме отлично техническо състояние и цялата необходима информация за търсещите машини, за да разберат и оценят максимално високо съдържанието във вашия уеб сайт чрез:

Контент стратегия и SEO копирайтинг

Знаем, че “Content is King”, и създаваме съдържание, което да е достойно за титлата. За целта: 

content strategy banner createx
link building banner createx

Линк билдинг

Осигуряваме „авторитет” на сайта в очите на Google посредством off-page оптимизация. Качественият линк билдинг носи:

SEO поддръжка

Няма оптимизация завинаги, тъй като бизнесът се развива, потребителските нужди и пътека се променят и алгоритмите на търсещите машини се усъвършенстват ежедневно. За да са трайни SEO резултатите, осигуряваме:

SEO support banner createx
Conversion rate - banner Createx

Conversion Rate анализи и оптимизации

Колкото и впечатляващи да са показателите за органичен трафик и позиции по ключови думи, най-важно е постигането на конкретните бизнес цели, дефинирани като микро и макро конверсии. Като ваш истински дигитален партньор, ние следим внимателно метриките и реагираме своевременно, за да подобрим:

Често задавани въпроси

Задължително е да се направи такъв при стартиране на работа по оптимизация и след това периодично веднъж в годината, както и след значителни промени в сайта (миграции, цялостен редизайн и т.н.)

Не, необходимо е да се анализират елементи от сайта, които не са достъпни за ръчна проверка.

В зависимост от големината на уебсайта и сложността му, както и нишата, в която е позициониран, пълният одит може да отнеме между 12 и 20 часа.

За да получите подробна информация, възползвайте се от формата ни за контакти и отправете вашето запитване. Ще получите отговор във възможно най-кратък срок.

ЗАЩО SEO УСЛУГИ ОТ CREATEX?

Колкото и впечатляващи да са показателите за органичен трафик и позиции по ключови думи, най-важно е постигането на конкретните бизнес цели, дефинирани като микро и макро конверсии. Като ваш истински дигитален партньор, предоставящ SEO услуги в крак с най-новите тенденции в оптимизацията за търсещи машини, ние следим внимателно метриките и реагираме своевременно, за да подобрим:

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти със SEO оптимизацията от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us