Маркетинг в
социални мрежи

Социалните мрежи са инструмент за увеличаване на продажбите и разпознаваемостта на бранда. Те изграждат неговия имидж, визия, стил на общуване и ценности. В онлайн пространството те са основния способ да достигнем до сърцата на хората и да останем там за дълго време. Дигиталният маркетинг изгражда лоялна аудитория от почитатели на марката, която споделя сходни интереси и поддържа високи нива на двустранна ангажираност.

Защо поддръжка на социални мрежи?

Професионалната поддръжка на социални мрежи изисква добро познаване на публиката и правилата на канала, в който се извършва комуникацията. Нашите Social Media специалисти подготвят проучване за интересите на Вашите последователи и следват предварително определен план за публикуване на органични публикации.

Експертите ни съдействат и по отношение на управление на общностите, като отговарят на въпроси, коментари, създават дискусии и цялостно поддържат комуникацията в желаната от Вас посока. Те основават влиятелни общности чрез целенасочена маркетинг стратегия.

Защо е нужна
поддръжка на социалните мрежи?

Емотиконка createx SM your voice

Вашият глас

Начинът, по който сте позиционирани онлайн влияе на възприятието Ви като легитимна марка. Създайте свой уникален стил на комуникация чрез маркетинг стратегия.
Емотиконка createx SM audience

Опознайте аудиторията

Бъдете по-близо от всякога до своите последователи. Опознайте тяхното поведение и интереси. Използвайте натрупаните знания за по-добро сегментиране с PPC реклама.

Емотиконка createx SM authentic

Бъдете автентични

Органичните постове поднасят значимо и актуално съдържание. Те повишават авторитета, засилват доверието и привличат нови клиенти.
Емотиконка createx SM ambasadors

Повече от клиенти

Социалните мрежи превръщат феновете Ви в посланици на марката, които споделят Вашите бранд ценности и визия за развитие.

Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Онлайн присъствие в/във:

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ

Видове поддръжка

Процес на работа

по поддръжка на социални мрежи

Проучване и подготовка

  • Среща с клиент
  • Проучване на бизнеса
  • Избиране на подходящи канали за поддръжка
  • Събиране на всички налични дигитални активи

Създаване на съдържание и стратегия

  • Изграждане на Content и маркетинг стратегия за бранда
  • Изработка и заснемане на съдържание
  • Медия планиране

Дистрибуция и управление

  • Публикуване на съдържание
  • Управление на общността
Графичен елемент с неправилна форма на фон от бели исиви квадратчета
Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Често задавани въпроси

Той е силно ефективен метод за един бизнес, независимо от неговия размер, да достигне клиенти. Хората прекарват голяма част от времето си в социалните канали, където откриват, научават, следват и пазаруват от марки. Ако не сте в платформи като Facebook, Instagram, LinkedIn, е възможно да пропуснете много възможности за бизнеса си!

Съдържанието в социални мрежи може да е промоционално, развлекателно, образователно, или от друг тип според вашите цели и желани резултати.

Да, нашите специалисти могат да ви съдействат със създаване и настройки на профилите в социалните мрежи. За повече информация за условията по услугата, изпратете запитване.

Да, той може да донесе ползи както на големи и средни бизнеси, така и на такива с малки мащаби.

Не, те ще бъдат изготвени от нашите специалисти копирайтъри и дизайнери.

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти с поддръжката на социални мрежи от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us