Google реклама

Рекламата в Google е сред най-усъвършенстваните методи за онлайн промотиране. Тя предоставя богат ресурс за действие и възможност за достигане до голяма аудитория. Цените на този тип платена реклама се определят от търсенето и интереса на потребителите.

Предимства на рекламата в Google

Бъдете запомнени

Гугъл рекламата поставя посланието Ви на първа позиция при търсене. С нея имате възможност и да бъдете показвани в сайтове и приложения, посещавани от Вашите потенциални и настоящи клиенти.

Точната аудитория

Платформата разполага с удобен метод за точно сегментиране на публиките. По този начин можете да достигнете точно до хората, които желаете.

Оптимизация

Резултатите са измерими и могат да бъдат проследявани в реално време. Чрез оптимизация и ежедневно следене повишавате ефективността.

Навсякъде

Google Ads разполага с голяма партньорска база, в която можете да рекламирате. Хората ще научават за Вас при търсене на продукт или услуга – независимо от устройството, където и да се намират.

Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Къде мога да рекламирам?

Вашата Гугъл реклама може да се види:

Какво включва услугата на CreateX?

Google Ads работи на принципа “PPC” – Pay Per Click. Това означава, че имате възможност да заплащате само при ангажиране на потребител с клик. Определянето на бюджетите за платена промо кампания става на база на търсенето и спецификата на пазара.

CreateX работи на конкурентни цени за Гугъл кампании. Екипите ни Ви напътстват в избора на правилната стратегия, с която да популяризираме бранда Ви. Резултатите са още по-забележими при комбинация на услугата със SEO обслужване. По този начин цените за платен трафик намаляват, като се откриват и нови възможности за таргетиране.

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти с Google реклама от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us