fbpx

Изработка на сайтове

Изработка на
сайтове

Създаване на уеб сайт

Уебсайтът е Вашата непрестанна връзка с потребителите и виртуална визитна картичка. Той осигурява стабилно пространство за комуникация, което е независимо от социалните мрежи и правилата на търговските платформи.

Уебсайтът ръководи клиентската представа за Вашия бизнеса и дава поле за създаване на общност. Добре структурираната потребителска пътека води до по-големи шансове за продажба.

Защо изработка на сайт?

fancy

Рентабилност

Като цени изработката на уебсайт често може да излезе по-евтино от отварянето на физически обект. Ако бизнесът Ви може да съществува само онлайн, то напарата на е-магазин е Вашето решение. В случай, че имате физически обект, онлайн магазинът Ви е силен маркетингов инструмент, който докарва допълнителна стойност.

fancy

Индивидуалност

Сайтът създава Вашия бранд имидж. Избирайте сами дизайна, цветовете и съдържанието. Вашето онлайн лице трябва да изглежда по най-добрия начин така, че Вашите клиенти наистина да пожелаят да закупят от Вас.

fancy

Комбинативност

Много бизнеси разчитат само на профили в социалните мрежи, но направата на сайт е допълнително маркетингово оръжие. Когато е подпомаган от социалните мрежи, имейл кампании, SEO и онлайн реклама, той докарва значителна стойност. Чрез този силен дигитален микс, Вие си гарантирате възвръщаемост на инвестицията.

fancy

Гъвкавост

Добавяйте съдържание по всяко време и го промотирайте, за да стигне до хората, които го посещават. Това ще Ви помогне да се справите със сезонностите в продажбите, управлението на наличности и други.

Правила при създаване на сайт

Ако сте се спрели на създаване на уебсайт за Вашия бизнес или желаете да обновите текущия си, то е добре да знаете, че:

 • Mobile First Сайтовете се посещават все по-често и на мобилни устройства. Затова при изработка трябва да отделите еднакво внимание на визията за десктоп и мобилни устройства;
 • User-Friendly Потребителите в онлайн средата виждат редица сайтове всеки ден и вие трябва да сте убедени, че Вашият изглежда добре и е лесен за използване;
 • Правилно съдържание Съдържанието трябва да бъде конкретно, информативно и оптимизирано за търсачки, за да може да се класирате по-добре, когато потребителите търсят определени ключови фрази. Затова при желание за високи резултати изработката трябва да бъде комбинирана с паралелна SEO работа;
 • Линк структура Линк структурата трябва да бъде добре проектирана, спрямо изискванията на търсачките за по-лесно индексиране, което ще подпомогне изкачването на по-предни позиции при търсене;

Процес на работа

 • 1

  Разработка на стратегия

  Проучване на конкуренти

  Потребителски пътеки

  Създаване на брандинг стратегия

  Избор на платформа – начин за построяване

 • 2

  Предварителни настройки и решения

  Хостинг

  Домейн

  Тема (ако е приложимо)

 • 3

  Фактическа изработка и създаване

  Създаване в тестова среда

  Имплементиране на уеб дизайна

  Имплементиране на съдържанието

  Тестване (UX & UI)

  Представяне пред клиента за обратна връзка

  Имплементиране на обратната връзка

  Представяне пред клиента за одобрение

  Прехвърляне

  Тест след прехвърляне

  Настройка на уеб аналитични инструменти и тракинг

  Пускане на уебсайта

Цени

Бюджетът за уебсайта се определя от клиента. Таксата за изработка зависи от:

 • Сложността на уебсайта
 • Платформите/езиците, които ще се използват за построяването
 • Броят на езиковите версии
 • Наличието на съдържание
 • SEO изискванията

След разглеждането на спецификациите се определя колко време ще отнеме на отдела за изготвяне, добавят се таксите за хостинг, домейн, тема и други необходими инструменти и така се формира цялостната цена.

Заяви безплатна консултация

Този сайт е защитен с reCAPTCHA и се прилагат Политиката за поверителност и Общите условия на Google.