Изработка на
сайтове

Уебсайтът е Вашата непрестанна връзка с потребителите и виртуална визитна картичка. Той осигурява стабилно пространство за комуникация, което е независимо от социалните мрежи и правилата на търговските платформи. Уебсайтът ръководи клиентската представа за Вашия бизнеса и дава поле за създаване на общност. Добре структурираната потребителска пътека води до по-големи шансове за продажба.

Защо изработка на сайт?

Емотиконка createx Web profitability

Рентабилност

Като цени изработката на уебсайт често може да излезе по-евтино от отварянето на физически обект. Ако бизнесът Ви може да съществува само онлайн, то направата на е-магазин е Вашето решение. В случай че имате физически обект, онлайн магазинът Ви е силен маркетингов инструмент, който докарва допълнителна стойност.

Емотиконка createx web individuality

Индивидуалност

Сайтът създава Вашия бранд имидж. Избирайте сами дизайна, цветовете и съдържанието. Вашето онлайн лице трябва да изглежда по най-добрия начин, така че Вашите клиенти наистина да пожелаят да закупят от Вас.

Емотиконка createx Web combinative

Комбинативност

Много бизнеси разчитат само на профили в социалните мрежи, но направата на сайт е допълнително маркетингово оръжие. Когато е подпомаган от социалните мрежи, имейл кампании, SEO и онлайн реклама, той докарва значителна стойност. Чрез този силен дигитален микс, Вие си гарантирате възвръщаемост на инвестицията.

Емотиконка createx Web flezability

Гъвкавост

Добавяйте съдържание по всяко време и го промотирайте, за да стигне до хората, които го посещават. Това ще Ви помогне да се справите със сезонностите в продажбите, управлението на наличности и други.

Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Правила при създаване на сайт

Mobile First

Сайтовете се посещават все по-често и на мобилни устройства. Затова при изработка трябва да отделите еднакво внимание на визията за десктоп и мобилни устройства;

User-Friendly

Потребителите в онлайн средата виждат редица сайтове всеки ден и вие трябва да сте убедени, че Вашият изглежда добре и е лесен за използване;

Правилно съдържание

Съдържанието трябва да бъде конкретно, информативно и оптимизирано за търсачки, за да може да се класирате по-добре, когато потребителите търсят определени ключови фрази. Затова при желание за високи резултати изработката трябва да бъде комбинирана с паралелна SEO работа;

Линк структура

Линк структурата трябва да бъде добре проектирана, спрямо изискванията на търсачките за по-лесно индексиране, което ще подпомогне изкачването на по-предни позиции при търсене;

Видове услуги за графичен дизайн

Цената се определя на база спецификациите на проекта.

Процес на работа

при създаване на сайт

Разработка на стратегия

 • Проучване на конкуренти
 • Потребителски пътеки
 • Създаване на брандинг стратегия
 • Избор на платформа – начин за построяване

Предварителни настройки и решения

 • Хостинг
 • Домейн
 • Тема (ако е приложимо)

Фактическа изработка
и създаване

 • Създаване в тестова среда
 • Имплементиране на уеб дизайна
 • Имплементиране на съдържанието
 • Тестване (UX & UI)
 • Представяне пред клиента за обратна връзка
 • Имплементиране на обратната връзка
 • Представяне пред клиента за одобрение
 • Прехвърляне
 • Тест след прехвърляне
 • Настройка на уеб аналитични инструменти и тракинг
 • Пускане на уебсайта
Графичен елемент с неправилна форма на фон от бели исиви квадратчета
Графичен елемент на сфера в синьо и розово

Често задавани въпроси

Да, предлагаме както създаване, така и поддръжка на WordPress сайт.

Да, нашия екип от специалисти може да помогне дори и ако вече имате сайт с домейн.

Нашият екип ще ви преведе през всички стъпки на процеса за професионална изработка на сайт. Ще започнем с попълването на бриф, за да изясним най-точно какви са вашите цели и виждания за сайта ви и как най-добре да ги постигнете.

Цената за изработка на сайт варира според различните параметри като платформа, елементи и други. За персонализирана оферта изпратете запитване през контактната форма.

Да, при изработка нашите специалисти дизайнери и разработчици отделят време и внимание както на визията за десктоп, така и за мобилни устройства.

Можете да ни предоставите текстове, разписани от вас. Ако нямате, можете да изберете и наши копирайтъри да ви съдействат с професионално разписани ангажиращи текстове по ваши насоки относно продуктите или услугите ви.

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти с услугите по създаване на сайт от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us