SEO при миграция на уебсайт

SEO екипът на CreateX подпомага успешно процеса по редизайн и други значими промени в сайтовете на нашите клиенти. Как? Ще научите в редовете по-долу. 

image 1

Какво включва SEO съпортът при миграция на сайт

Когато настъпи моментът за обновяване на дизайна, смяна на CMS или дори промяна на домейна на вашия уебсайт, ключово за успеха на начинанието е участието на опитен SEO специалист в процеса на работа на възможно най-ранен етап.

Ето какво ще направи той, за да се сведат рисковете от щети в органичната видимост до абсолютен минимум:

План за действие по време на миграцията

element (1)

Препоръчително е структурата на новия сайт да бъде комуникирана предварително с SEO специалист и съобразена с проучване за обема търсене на конкретни ключови думи, конкурентен анализ и анализ на потребителското поведение. Това гарантира, че обновеният сайт ще отговаря максимално на потребителските нужди и последващата оптимизация за органични резултати ще бъде значително улеснена.

Подготовка преди същинската миграция на уебсайта

Group 12
Group 12

Важни проверки след приключване на миграцията и пускане на новия сайт

Group 11

Защо е необходим SEO съпорт при миграция

Участието на SEO специалист в процеса по редизайн или цялостно обновяване на един уебсайт гарантира, че миграцията ще се случи с минимален риск и промените по сайта ще са съобразени с добрите практики за оптимизация за органично класиране.

Често задавани въпроси

Като миграция се определя всяка значима промяна, която би могла да повлияе на видимостта на уебсайта в търсачките.

Не,  бихме могли да окажем SEO подкрепа и при миграция, която се извършва от външен DEV екип. Важно е да знаете, че включването на SEO специалист е препоръчително да се случи още при планирането на промените в уебсайта.

Да. Ако поверите миграцията на WEBDEV екипа на CreateX, той ще работи в тясно сътрудничество с SEO специалистите на агенцията. В подробното описание на услугата по изработка на сайт (изцяло нов или редизайн на съществуващ), което ще получите заедно с офертата си, ще бъдат детайлно описани всички SEO дейности.

ЗАЩО SEO УСЛУГИ ОТ CREATEX?

Layer-7.jpg

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти със SEO оптимизацията от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us