fbpx

Политика за защита на личните данни /за курса/

Политика за защита на личните данни

/за курса/

 

Ние от Криейт Екс ООД, като организатори на курс по дигитален маркетинг, се ангажираме да защитаваме Вашите лични данни. Преди да ни изпратите Вашите лични данни, препоръчваме Ви да се запознаете с настоящата политика за поверителност.

КАКВИ ЛИЧНИ ДАННИ СЪБИРАМЕ И КАК ОБРАБОТВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?
Ние от Криейт Екс ООД сме администратор на лични данни по отношение на изпратените от Вас и обработвани от нас данни.

При попълване на онлайн форма за кандидатстване за курса, ние ще обработим информацията, включително лични данни, които сте ни предоставили, сред които данни: Вашето име, фамилия, електронен адрес и допълнителната информация, която сте включили в отговорите на въпросите на формата. Препоръчваме да не разкривате чувствителна лична информация.

Ние от Криейт Екс ООД си запазваме правото да фотографираме и заснемаме курса, включително и участниците.

На следващо място, можем да обработваме Ваши лични данни и на основание легитимен интерес, когато това е необходимо, за да упражним или защитим законните си права.

Обработваме Вашите лични данни в съответствие с приложимото законодателство.

ЗАЩО СЪБИРАМЕ И ОБРАБОТВАМЕ ЛИЧНИТЕ ВИ ДАННИ?
При попълване на формата за кандидатстване за курса, ние ще обработим информацията с цел да селектираме участници за курса. Както и за да Ви изпращаме актуална полезна информация, свързана със следващи активности на дигитална агенция CreateX.

ЗА КОЛКО ВРЕМЕ СЪХРАНЯВАМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?
При съхранението на данни, прилагаме генералния принцип за съхранение на данни в минимален обем и за срок не по-дълъг от необходимото за предоставяне на Услугите, подсигуряване на тяхната сигурност и надеждност и изискванията на закона.

Регистрационни данни (като име, фамилия, имейл адрес), информация за извършването на регистрацията и съгласяването с условията (дата, час, IP адрес) или други документи и информация до 3 години след приключване на съответния курс или активност, за което сте подали данните, или когато ни информирате да ги изтрием.

С КОГО СПОДЕЛЯМЕ ВАШИТЕ ЛИЧНИ ДАННИ?
Вашите лични данни ще бъдат използвани за целите на курса или активността, за която сте ги подали. Те ще бъдат използвани с цел по-добра организация и подобряване на съответната услуга, която получавате с Вашата регистрация.

КАК ЗАЩИТАВАМЕ ВАШИТЕ ПРАВА?
Ние от Криейт Екс ООД обработваме Вашите лични данни само в съответствие с посочените по-горе цели и срокове.

Важно е да знаете, че можете да оттеглите Вашето съгласие за обработване на лични данни по всяко време, като ни пишете: вижте данните за контакт по-долу.

Като лице, за което се отнасят данните, имате право на достъп до обработваните за Вас лични данни. Освен това можете да възразите срещу събирането и по-нататъшната обработка на Вашите лични данни, както и да поискате същите да бъдат коригирани или изтрити (когато за нас не е налице валидно правно основание да продължим да ги обработваме).

КАКВИ МЕРКИ ЗА ЗАЩИТА НА ВАШИТЕ ДАННИ ПРИЛАГАМЕ?
Осигуряваме максимална защита на регистрираните за нашите курсове и активности, когато ни предоставяте своите данни. Криейт Екс ООД няма да разпространя Ваши лични данни без Вашето изрично съгласие. След изтичане на срока за обработване на личните Ви данни, ние ще ги изтрием по траен начин и няма да ги използваме в бъдеще, освен ако не е налице Ваше изрично съгласие.

ПРАВО НА ЖАЛБА
В случай че сметнете, че нарушаваме Вашите права, може да се свържете с нас, за да проверим въпроса на имейл office@createx.bg. Също така имате право и да подадете жалба пред Комисията за защита на личните данни с адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров“ № 2, тел. 02 915 3 518, уебсайт: www.cpdp.bg.

За контакт: office@createx.bg

Дата: 31.03.2021 г.