Поддръжка на
WordPress сайт

От реални специалисти с доказан опит, които могат да ви помогнат бързо. За да може вашият сайт да работи идеално, дори и когато вие си почивате.

Какво е поддръжка на WordPress сайт?

Голям процент от интернет сайтовете и онлайн магазините са създадени на WordPress – най-популярната CMS платформа с хиляди ползватели, които се увеличават ежедневно. Но големият интерес означава и все повече нови потребители и промени.

Това води до постоянна нужда WordPress да еволюира и да се обновява и всеки един сайт, създаден на него, да има регулярна нужда от нови приложения, махане на стари и неактивни, преглед за проблемни коментари, опити за крадене на данни или непозволени влизания с цел хакване.

Всички тези стотици малки елементи, които изграждат вашия сайт имат нужда от реален специалист, който да се грижи за тях редовно и да поддържа сайта в отлична форма за работа.

Какво е поддръжка на WordPress сайт - CreateX

Кой може да се възползва от услугата поддръжка на WordPress сайт?

Професионалната WordPress поддръжка е подходяща за:

Нашите клиенти

Имаме удоволствието да работим по проекти в различни сфери - медицина, фармация, хранителни добавки, дермокозметика, строителство, хотелиерство и туризъм, спорт и СПА, детски играчки и др.

leader class
lev ins
soft uni
technopolis
svr
valerii
supradyn
subra
sofiiska voda
praktiker
kaufland
bodu sod
bld
knauf
oklys
ai labs
desizomonni
doverie
jamieson
24gumi
active choice
adres
aestheline
balkanbit
art decor
biokom
silvia petkova
silico
proof
parno eu
paradise pergo
ONLINE TONER
newa
moderna masa
komoder
kammarton
homespot
frea
djordi trade
desinsect
together
manpower
lime chain
Виж още

Какво включва услугата?

Услугата включва различни дейности по поддръжка на WordPress сайт в зависимост от избрания от вас план. С всеки план получавате определени работни часове на месец, в които можем да правим редакции по вече качено съдържание, да добавяме ново, както и да настройваме нови функционалности чрез плъгини, според нуждите на вашия сайт.

cooperation icon

Независимо кой план изберете, винаги получавате съдействие от наш специалист за подобряване на вашия сайт чрез следните дейности.

24/7 мониторинг - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Вашият сайт получава 24/7 мониторинг

В нашата услуга влиза професионален двоен мониторинг. Наш специалист настройва специализиран софтуер, който да проверява вашия сайт на всеки 5 минути всеки ден и веднага да сигнализира при проблем. WordPress специалистът прави и ръчна проверка на всеки две седмици на функционалности, потребителско преживяване и цялостно гладко протичане на използването на вашия сайт.

Актуализации на тема, разширения и цялостна система - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Анализ на данните от Google Search Console

WordPress темите и разширенията постоянно се променят. Излизат нови по-добри теми, а стари вече не се поддържат.
Затова регулярните актуализации са изключително важни – те гарантират оптимален процес на работа на сайта, който е сигурен за потребителите и защитен от спам и хакерски атаки. Можем да съдействаме и при нужда от комуникация с трети страни относно хостинг или разработчици на разширения.

Скорост на сайта - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Оптимизиране скоростта на вашия сайт

Тестваме, следим и постоянно се грижим за подобряване на скоростта на зареждане на вашия сайт. По-бързо зареждане означава удовлетвореност на потребителите и по-голям шанс те да продължат да посещават и прекарват време на вашия сайт.

Защита на уебсайта от атаки - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Защита на уебсайта ви
от атаки

По-голям процент потребители, използващи WordPress означава и по-голям процент атаки от хакери и злонамерен софтуер. С настройките и мониторинга от нашите специалисти по WordPress поддръжка, вашият сайт е 100% защитен от всички нежелани дейности и сигурен за ползване.

Резервни копия на вашия уебсайт - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Резервни копия на Вашите файлове и база данни

В дигитална среда винаги има шанс непредвидена промяна, като проблем с хостинг или стар плъгин, да доведе до загуба на данни. С регулярните копия на вашия сайт и данни, направени от нашите специалисти, може бързо да възстановите сайта си и да избегнете оставянето на негативно впечатление във вашите потребители, което би оставил един повреден сайт.

Защита на уебсайта от атаки - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Поддръжка за Вашия
онлайн магазин

Предлагаме и поддръжка на онлайн магазин WooCommerce. Периодично тестваме всички функционалности на магазина, обновяваме настройки при нужда и се грижим за сигурността и защитата му.
Вашият WooCommerce онлайн магазин е винаги в перфектно оптимизиран и готов за използване от настоящи и нови клиенти.

ОТЗИВИ ОТ ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Какви са предимствата от услугата?

Когато изберете поддръжка на WordPress сайт при нас получавате:

Ние ще се погрижим за всичко, за да може вашият сайт да работи идеално, дори и когато вие си почивате.

Какви са предимствата - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция
Какви са предимствата - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

Какво се случва, ако вашият WordPress сайт остане без поддръжка?

WordPress уебсайтовете са многокомпонентни системи, съставени от различни разширения и една основна тема. 

През известно време и при двете (разширения и теми) излизат нови актуализации, които е препоръчително да се обслужват възможно най-бързо.

Редовното проверяване и поддържане на множеството елементи на сайта отнемат време и ресурси. Ако ги оставите без поддръжка рискувате проблеми като:

Такива проблеми водят до сериозен шанс Google да избягва да показва сайта ви и невъзможност нови потребители и клиенти да го откриват и посещават.

Какъв е нашият процес на работа?

След като сте заявили, че искате поддръжка на сайт, наш акаунт мениджър ще ви преведе плавно през всяка стъпка от процеса, за да ви гарантираме спокойствие и увереност, че вашият сайт е в сигурни ръце.

След избиране на подходящ за вас план с помощта на наш акаунт, ще са ни нужни достъпи до вашия уебсайт, FTP достъп и/или до хостинг доставчик (cPanel).

Работен процес - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX дигитална агенция

ПЛАНОВЕ

за поддръжка на WordPress сайт

план READY TO LAUNCH - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX

READY TO LAUNCH

Подходящ за малки уеб сайтове

план IN SPACE - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX

IN SPACE

Подходящ за големи фирмени уеб сайтове

план READY TO LAUNCH - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX

PERFORM

Подходящ за онлайн магазини на WooCommerce

Как става заплащането на избран план?

payment icon

Таксуването на избран план за WordPress поддръжка става за три месеца напред. От нашата практика с клиенти сме забелязали, че по този начин се спестява време и на двете страни по фактурирането и комуникацията през всеки месец.

При наближаване края на трите месеца, човек от нашия екип ще се свърже с Вас, за да комуникира продължаването на WordPress поддръжката на вашия сайт.

Какво НЕ включва услугата?

Услугата поддръжка на WordPress сайт не включва дейностите:

Разполагаме с екипи от доказани специалисти по всяка една от тези услуги.

Ако имате нужда от една или повече от тях, може да се свържете с човек от нашия екип, който да ви представи видове планове за тези услуги и оптимален вариант за вашия бизнес.

Какво не се включва в услугата - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX

Често задавани въпроси

Не, работим с всеки клиент с WordPress сайт, независимо кой хостинг използва. Имаме клиенти както на СуперХостинг, така и на други доставчици. Можем да ви консултираме и по процеса на преместване, ако желаете да смените своя хостинг доставчик.

Нужно е единствено да се свържете с нас и да заявите своя интерес към услугата и човек от нашия екип ще продължи комуникацията с вас.

Ако имате съмнения кой план ще е по-подходящ за вашия сайт, ние сме на разположение да ви консултираме, за да може заедно да изберем най-подходящ план според вашите бизнес нужди и цели за развитие.

Да. Голяма част от нашите клиенти на поддръжка са всъщност WooCommerce уеб сайтове в сферата на онлайн търговията.

Всеки наш план за поддръжка на WordPress сайт е предназначен за един уебсайт. Ако имате два или повече сайта, които имат нужда от поддръжка, ще ви е нужен отделен план за всеки.

Това гарантира, че всеки ваш сайт ще има екип от специалист, който да се грижи за поддържане на неговото оптимално състояние.

Имам нужда от допълнителни дейности по сайта?
За допълнителните дейности по сайта може да се възползвате от включените във всеки план по поддръжка работни часове на месец.

Дейностите включват създаване на страници, качване на публикации, редакция на съдържание, качване на продукти, настройка на WooCommerce, и други.

Ако вашият уеб сайт бъде хакнат ние се свързваме с вашия хостинг доставчик, за да може и ние, и той от негова страна, да действаме за решаване на проблема.

Използвайки платени инструменти за сигурност, ние ще диагностицираме злонамерените файлове и ще ги премахнем бързо, за да минимизираме шанс за сериозни вреди по сайта.

Ако вашият уебсайт има технически проблем, който води до „счупване“, нашият екип реагира моментално. Чрез техническа диагностика установяваме бързо проблема и го коригираме. Така гарантираме минимално загубено време, в което уебсайтът ще е недостъпен за потребителите.

Може да се свържете с нас от понеделник до петък, в интервала от 9 до 18 часа, за съвети и съдействие за поддръжка на вашия WordPress сайт.

Не, всичко се извършва от нашия обучен екип от специалисти.

Да, разбира се. Поддържаме сайтове, които не са изградени от нас, стига да са на WordPress или WooCommerce.

Да. Дори и да не променяте често уебсайта си, той все още има нужда от активна техническа поддръжка, за да бъде в оптимална изправност. Това би гарантирало, че уебсайтът Ви е максимално защитен и зарежда възможно най-бързо, предоставяйки най-доброто потребителско преживяване.

Разбира се. Дори бихме могли да Ви консултираме как да го правите.
От друга страна, нашият опит показва, че голяма част от собствениците на бизнес нямат време, което да отделят върху техническата поддръжка или добавянето и обновяване на съдържание на своя уебсайт.

Въпреки че WordPress е сравнително лесна система за научаване, 100% от нашите клиенти разчитат на нас като дигитален експерт да обслужваме техните уебсайтове, за да бъдат винаги на разположение на своите клиенти.

Да, във всеки един от плановете за WordPress поддръжка има предвидени и заложени работни часове, от които можете да се възползвате.

Ако надвишите тези часове, съвсем лесно можете да закупите допълнителни такива, като сигнализирате на човек от нашия екип.

Не. Плановете за WordPress поддръжка не включват създаването или разписването на съдържание.

От друга страна, имаме отличен екип от специалисти-копирайтъри, които биха могли да ви съдействат с това.

Защо да ни се доверите - Поддръжка на WordPress сайт - CreateX

Защо да ни се доверите?

Избирайки нас като партньор за поддръжката на Вашия сайт или онлайн магазин, Вие можете да сте сигурни, че сайтът или магазинът Ви ще бъде винаги в оптимално състояние за своите настоящи и потенциални клиенти.

Няма да се притеснявате дали сайтът ви е на линия или дали клиент ще види или по-лошо, ще ви уведоми, че с него има проблем.

Голяма част от нашите клиенти ни се доверяват точно, защото имаме обучен екип от специалисти за поддръжка на WordPress сайт, който да се грижи за всяка дейност, като всичко се извършва in-house под наблюдението на реален и доказан специалист в областта.

Спрете да губите време, нерви и клиенти заради лошо работещ сайт, а се доверете на нашия доказан екип с опит в поддръжката на WordPress уебсайтове.

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти
с поддръжка на Вашия WordPress сайт от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us