Creative Production​ от експерти

Creative Production е процес на създаване на различни творчески формати — от име и слогани за брандове през копирайтинг за лендинг страници до дигитална и OOH реклама, изграждане на цялостна визуална идентичност, видео продукция, статично съдържание за социални мрежи и др.​

Защо Creative Production

blob 1
Artboard 33 copy

Творчески и индивидуален подход

Получавате качествен продукт, създаден благодарение на иновативното мислене на екипа ни и творческия индивидуален нюх, съобразен с целите на компанията и нейната идентичност.

Asset 53@3x 1

Разработване на Creative кампании

Разработването на цялостни кампании, включващи видео, текстово и/или статично съдържание в различни формати, гарантира синхроничното достигане на правилното послание до правилната аудитория с цел - постигане на максимално добри резултати.  

Какви услуги предлагаме

Широкоспектърен Copywriting

Съчетанието на изкуството на писане и изградената стратегия за постигане на заложените цели е в сърцето на всяка наша творческа кампания или единично креативно съдържание.
Нашият обхват на услуги в копирайтинга включва адаптация на рекламни материали, изработка на креативни концепции и послания за платена реклама, както и съдържание в социалните мрежи, до изготвяне на сценарии за комуникационни видеа.

Възползвайте се от умението на копирайтърите ни да създават грабващи текстове, които да взаимодействат с аудиторията по-най-добрия начин, независимо от платформата и формата. 

Group 785

Дизайн

Artboard 33 copy

Визуална идентичност

Създаването на уникална визуална идентичност е от съществено значение за всеки бранд. Това помага на бизнеса да се открои на пазара и да се запомни от потребителите. Нашата услуга включва създаване на лого, цветова палитра, типография и други елементи, които да определят бранда във визуална посока и да го наложат на пазара. 

Artboard 33 copy

Уеб дизайн

Уеб дизайнът играе ключова роля във визуалното представяне на бизнеса онлайн. Нашата услуга по уеб дизайн включва създаване на привлекателни и функционални уеб сайтове, които да привличат и задържат вниманието на потребителите със своето изцяло персонализирано присъствие.

Group 787 1

Дизайн за социални мрежи
и платена реклама 

Ефективният дизайн за социални мрежи и платена реклама е от съществено значение за привличане на вниманието на потребителите. Ние предоставяме креативни решения за графичен и видео контент, които да ангажират аудиторията и да увеличават конверсиите в рекламните кампании. 

Artboard 33 copy

Дизайн за принт материали и OOH 

Принт материалите и рекламата на открито (OOH) остават важен елемент от маркетинговите стратегии. Нашата услуга по дизайн включва създаване на привлекателни брошури, плакати, рекламни щандове и други материали, които да представят бранда на потребителите извън дигиталното пространство.

Group 789

Видео и фотография

Създаването на качествени видео и фотографски материали е ключово за визуалното представяне на бранда. Нашата услуга включва производство на професионални видеоклипове и фотосесии, които представят продуктите или услугите на клиента в най-добра светлина. Работим внимателно с клиентите, за да създадем визуални изображения, които отразяват техните ценности и привличат целевата аудитория.

sphere_TEAM-SECTION.png

 Процес на работа по Creative Production

Попълване на бриф от клиента за получаване на повече информация за бизнеса и желанията му за растеж.

Дебриф сесия за уточняване на изискванията и очакваните резултати от страна на клиента.

Поставяне на цели и планиране на задачи, съобразени с тях.

Творческа работа по избраната услуга.

Получаване и отразяване на вътрешна обратна връзка от творческия директор и арт директора.

Получаване на външна обратна връзка от клиента.

Отразяване на външната обратната връзка.

Одобрение и финализиране на поставените задачи.

image 8

Свържете се с нас

Изстреляйте се в нови хоризонти с Creative Production от CreateX

Графичен елемент сфера в розово и синьо
Scroll to Top

Свържете се с нас

Последвайте ни

Contact us

Follow us

Contact us

Follow us