ЗА КУРСА

Курсът въвежда в материята на дигиталния маркетинг и цели да даде основни знания в областта. Идеята е, по структуриран и достъпен начин, участниците да бъдат запознати с ключовите маркетинг концепции, чрез теоретични данни и практически задачи.

Всяка лекция от курса обръща внимание на отделен елемент от дигиталния маркетинг, като обхожда концепции и подходи, доказали се като успешни. По този начин, в края,  участниците ще са наясно с целия интегриран маркетингов план, както и ще имат ясни, конкретни и доказано работещи примери, които да приложат на практика в сферата на управление на организации от бизнес или неправителствен тип.

Това, което цели курсът по дигитален маркетинг е развиването на общност в сферата и осъществяване на активна двустранна връзка с работодателите в региона.

ИМАШ ВЪПРОСИ?

ЗА КОГО Е ПОДХОДЯЩ?

  • За студенти с интерес в маркетинга
  • Начинаещи в областта на маркетинга
  • Хора с желание за развитие в сферата във Велико Търново и региона
  • Представители на неправителствени организации

КАКВО ЩЕ НАУЧИШ?

  • Потребителска пътека и таргет потребители
  • Основи на маркетинга
  • Бранд и как се създава
  • Бизнес модел, анализ и подобряване
  • Планиране на маркетинг активности

Програма на курса

18.10.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Въведение в курса и в дигиталния маркетинг: Какво е дигитален маркетинг, основни понятия, с какво е уникална дигиталната среда и пр.

20.10.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Маркетинг в контекста на бизнес модела: изграждане и създаване на BM Canvas, съобразяване на бизнес модела спрямо дигиталния маркетинг.

25.10.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Позициониране и даване на стойност: какво е и как се изработва стратегия за маркетингово позициониране; как се отличава бранда в дигитална среда; сегментиране на аудитории.

27.10.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Business Model Workshop: практическа работа

01.11.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Основи на брандирането: определяне на TOV, бранд идентичност, таргет аудитории, слоган и послания; съобразяване на визуални материали.

03.11.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Планиране в дигиталния маркетинг: видове планиране, подходи, аудитории, съдържание и канали

08.11.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Workshop – Планиране в дигиталния маркетинг: практическа работа

10.11.2021

Време: 18:30 – 21:30 ч.

Обобщение: насоки, Q&A

Преподавател: Александър Иванов

Александър Иванов е изпълнителен директор на CreateX Digital Agency с над 20 човека на борд и над 50 клиенти от България, Англия и САЩ. CreateX е агенция за 360-градусов дигитален маркетинг и стартира преди 4 години в София. През есента на 2020 г. отваря и офис във Велико Търново, който работи активно и се разраства.

Александър е основател и на медийната група „Дигитално Дело“. През последните няколко години е бил Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative, а сега е Main Brand Ambassador на организацията. 

В периода от 2014 – 2016 г. е един от учителите по програма “Заедно в Час”, преподавал е информационни технологии. Бил е координатор и лектор на международен Еразъм + проект базиран на метода “обучение чрез преживяване“ с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път като вицепрезидент и лидер на локалния трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Как да се запиша?

За да се запишеш, трябва да попълниш формата по-горе на сайта. След това ще получиш допълнителна информация на въведения от теб имейл.

Докога мога да се запиша?

Крайният срок е 13.10.2021 г

За кого е курсът?

Курсът няма възрастово ограничение, нито ограничение в сферите на професионално развитие и лични интереси.

Кога стартира курсът и каква е програмата?

Курсът стартира на 18 октомври, а програмата можеш да научиш по-горе на сайта.

Ще получа ли сертификат след като завърша?

Курсът завършва с изпит. При успешен такъв ще получиш сертификат. Най-големият плюс от курса е срещата с работодатели с интерес към привличане на кадри в сферата на дигиталния маркетинг.

Колко струва обучението в курса?

Курсът е напълно безплатен. Неговата цел е да стимулира професионалното и кариерно развитие в сферата на дигиталния маркетинг във Велико Търново и региона.

Къде се провежда курсът?

Курсът ще се проведе в зала на територията на Национален Военен Университет “Васил Левски” Всички записани участници своевременно ще получат подробни инструкции за локацията и входа.

Партньори

ЗА ПРОЕКТА

Това обучение е в рамките на проект “Градим Дигитален Търновград”,, изпълняван с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”. Фондация „Америка за България“ е независима, неправителствена и не политическа американска благотворителна фондация, която работи в партньорство с български организации за укрепване на частния сектор и демократичните институции в страната. Фондацията е плод на успеха на Българо-американския инвестиционен фонд (БАИФ), създаден през 1991 г. от Конгреса на САЩ с подкрепата на Американската агенция за международно развитие. За повече информация: www.us4bg.org.

Подкрепата за CreateX Digital Agency е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на CreateX Digital Agency и не отразяват непременно вижданията на Фондация „Америка за България“ или нейните партньори.

Системни страници